Salong Palm

Västra Götalands län

Information

Salong Palm hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Trollhättan som är den kommunen där Salong Palm finns. I Trollhättan så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Salong Palm tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Salong Palm har haft sedan 1994-01-01. Salong Palm har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Salong Palm så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0520-18500.

Trollhättan arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Salong Palm har idag 561011-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Salong Palm

Dam- och herrfrisör.

I Salong Palm så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sandersson, Kerstin Lisbeth Eva-Lena som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .