Ingenjörsfirma Mats Bergstedt AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trollhättan och Ingenjörsfirma Mats Bergstedt AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Ingenjörsfirma Mats Bergstedt AB är ett av dem. Statusen för Ingenjörsfirma Mats Bergstedt AB är att Bolaget är aktivt.

Ingenjörsfirma Mats Bergstedt AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-04-28. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Trollhättan där företaget finns i jobbar för att företag som Ingenjörsfirma Mats Bergstedt AB ska trivas.

Ingenjörsfirma Mats Bergstedt AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-25. I Trollhättan så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom maskinkonstruktion och data jämte handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ingenjörsfirma Mats Bergstedt AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-25.

Idag är Ingenjörsfirma Mats Bergstedt AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Trollhättan.

Vill man komma i kontakt med Ingenjörsfirma Mats Bergstedt AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8717506.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ingenjörsfirma Mats Bergstedt AB är Bergstedt, Mats Ove som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergstedt, Sten Magnus som är född 1972 och har titeln Suppleant, Blomstervall, Dennis Per Arne som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Ingenjörsfirma Mats Bergstedt AB har 556703-0225 som sitt organisationsnummer.