LK Nilsson och Lindahl Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva auktioner, handel,köp och försäljning och förmedling av antikviteter och andra handelsvaror såsom heminredning,konst,konsthantverk, samlingsförmål,bilar,båtar,konkursbon-privata,företagsinventarier och vagnparker,hemelektronik,hushållsmaskiner,datorer, grävmaskiner,lyftkranar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LK Nilsson och Lindahl Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Trollhättan så är LK Nilsson och Lindahl Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Trollhättan arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Trollhättan och i Västra Götalands län. Redan 2005-09-28 så skapades LK Nilsson och Lindahl Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel LK Nilsson och Lindahl Aktiebolag har haft det sedan 2006-04-28.

LK Nilsson och Lindahl Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-04-28

556686-5787 är organisationsnummret för företaget som finns i Trollhättan.

Just nu är LK Nilsson och Lindahl Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med LK Nilsson och Lindahl Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0520-70270 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom LK Nilsson och Lindahl Aktiebolag är Nilsson, Lars Kennet som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Ida som är född 1961 och har titeln Suppleant, A2 Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor, Bergman, Anders Olof Ansgarius som är född 1944 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .