Kallbergs Biluthyrning AB

Västra Götalands län

Information

Kallbergs Biluthyrning AB är ett företag som finns i Trollhättan. I Kallbergs Biluthyrning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kallberg, Anders Nicklas som är född 1978 och har titeln VD, Kallberg, Anders Nicklas som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Kallberg, Jan Michael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kallberg, Magnus Christian som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlén, Patrik Johan Robert som är född 1966 och har titeln Revisor, Roger Karlsson Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Kallbergs Biluthyrning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kallbergs Biluthyrning AB på telefon .

Bolaget skall bedriva uthyrning av fordon, bilförsäljning, handel med värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kallbergs Biluthyrning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kallbergs Biluthyrning AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Trollhättan arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kallbergs Biluthyrning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-03-03 och Kallbergs Biluthyrning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-03-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kallbergs Biluthyrning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Kallbergs Biluthyrning AB har 556668-9633 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.