Inventus Konsult i Trollhättan AB

Västra Götalands län

Information

Inventus Konsult i Trollhättan AB är ett företag som finns i Trollhättan. I Inventus Konsult i Trollhättan AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergqvist, Gun Sara Maria som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Börjesson, Lars Gunnar Ronny som är född 1974 och har titeln Suppleant, Wängvik, Thorbjörn som är född 1961 och har titeln Revisor, Förenade Revisorer i Alingsås AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Inventus Konsult i Trollhättan AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Inventus Konsult i Trollhättan AB på telefon 070-5379848.

Bolaget ska förvalta värdepapper.

Idag är Inventus Konsult i Trollhättan AB av bolagstypen Aktiebolag.

Inventus Konsult i Trollhättan AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Trollhättan arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Inventus Konsult i Trollhättan AB innehar ej F-skattsedel och Inventus Konsult i Trollhättan AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Inventus Konsult i Trollhättan AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Inventus Konsult i Trollhättan AB har 556656-5155 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.