Paintab Sverige AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva målerientreprenadverksamhet, försäljning av färg och tapet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Paintab Sverige AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Trollhättan så är Paintab Sverige AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Trollhättan arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Trollhättan och i Västra Götalands län. Redan 1998-12-10 så skapades Paintab Sverige AB och bolaget är har F-skattsedel Paintab Sverige AB har haft det sedan 2007-08-30.

Paintab Sverige AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556563-6361 är organisationsnummret för bolaget som finns i Trollhättan.

Just nu är Paintab Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Paintab Sverige AB så går det att nå dem via telefon på 0520-448110 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Paintab Sverige AB är Mårtensson, Per Mårten som är född 1968 och har titeln VD, Mårtensson, Per Mårten som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sörensen, Mats Krister som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hyll, Per Arne som är född 1944 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Ulla-Britt som är född 1952 och har titeln Revisor, Ulla-Britt Abrahamsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.