Aktiebolaget Cerbo Group

Västra Götalands län

Information

Aktiebolaget Cerbo Group är ett av många verksamheter som finns i Trollhättan. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Cerbo Group finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aktiebolaget Cerbo Group som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1996-10-04.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Cerbo Group så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Trollhättan arbetar för att verksamheter som Aktiebolaget Cerbo Group ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Cerbo Group. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall självt eller genom dotterbolag tillverka och försälja plastförpackningar, kartongförpackningar och plastartiklar ävensom att bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Cerbo Group är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Cerbo Group och det är följande personer, Holmström, Per-Ola Gunnar som är född 1964 och har titeln VD, Holmström, Per-Ola Gunnar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Porat, Hans Anders Sten som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, John Rikard som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Alm Andersson, Camilla Iréne som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Aktiebolaget Cerbo Group är 556534-6870.