Specialhåltagning i Trestad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Specialhåltagning i Trestad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Trollhättan här finns det många olika Aktiebolag. Specialhåltagning i Trestad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Trollhättan jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Specialhåltagning i Trestad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556486-9575.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0520-420880 alternativt besöka eller skicka post till Specialhåltagning i Trestad Aktiebolag på följande adress Kardanv. 15, 461 38, Trollhättan.

Specialhåltagning i Trestad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Specialhåltagning i Trestad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Andersson, Hans Olof som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Dörrich, Anneli Terez som är född 1977 och har titeln Suppleant , Sköld, Maud Anette som är född 1959 och har titeln Suppleant , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva betongbearbetning inom främst såg- och borrningsentreprenad, försäljning och montering av mark- förankringsanordningar, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.