Grafiten Däckcenter Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trollhättan och Grafiten Däckcenter Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Grafiten Däckcenter Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Grafiten Däckcenter Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Grafiten Däckcenter Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-03-04. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Trollhättan där företaget finns i jobbar för att företag som Grafiten Däckcenter Aktiebolag ska trivas.

Grafiten Däckcenter Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Trollhättan så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva däckförsäljning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Grafiten Däckcenter Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Grafiten Däckcenter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Trollhättan.

Vill man komma i kontakt med Grafiten Däckcenter Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0520-428875.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Grafiten Däckcenter Aktiebolag är Gustavsson, Erik Arne som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Margaretha Elisabeth som är född 1949 och har titeln Suppleant, Holmgren, Barbro Kristina som är född 1951 och har titeln Revisor, Johansson, Karin Bodil Agneta som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Grafiten Däckcenter Aktiebolag har 556444-5038 som sitt organisationsnummer.