I Öster Restaurang Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trollhättan och I Öster Restaurang Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och I Öster Restaurang Aktiebolag är ett av dem. Statusen för I Öster Restaurang Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

I Öster Restaurang Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-04-18. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Trollhättan där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som I Öster Restaurang Aktiebolag ska trivas.

I Trollhättan så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurang-, serverings- och konferensverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att I Öster Restaurang Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är I Öster Restaurang Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Trollhättan.

Vill man komma i kontakt med I Öster Restaurang Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med I Öster Restaurang Aktiebolag är Öster, Carin Ingela Olivia som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Öster, Ingvar Arvid Börje som är född 1940 och har titeln Suppleant, Granath, Mona-Britt Linnea som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

I Öster Restaurang Aktiebolag har 556391-7003 som sitt organisationsnummer.