Optim VVS Teknik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Optim VVS Teknik Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Trollhättan. Det är nämligen den kommunen som Optim VVS Teknik Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Optim VVS Teknik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Optim VVS Teknik Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1990-04-06. Men sedan 1990-01-01 så har Optim VVS Teknik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Daltorpsv. 5, 461 58, Trollhättan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Optim VVS Teknik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0520-420230.

Trollhättan arbetar för att verksamheter som Optim VVS Teknik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Optim VVS Teknik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall tillhandahålla konsult- och utredningstjänster samt bedriva entreprenadverksamhet inom VVS området samt handel med artiklar främst inom samma område, förvaltning av fastigheter samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Optim VVS Teknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Optim VVS Teknik Aktiebolag och det är följande personer, Lennings, Per-Anders Kristoffer som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Bångstad, Agneta Marianne som är född 1952 och har titeln Suppleant, Kjellberg, Bengt-Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, Bengt Kjellbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Optim VVS Teknik Aktiebolag är 556390-4894.