Bil-Johansson i Åsaka Karosseri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Trollhättan finns det ett Aktiebolag som heter Bil-Johansson i Åsaka Karosseri Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Bil-Johansson i Åsaka Karosseri Aktiebolag i Västra Götalands län. Trollhättan är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Bil-Johansson i Åsaka Karosseri Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1989-12-22 så har Bil-Johansson i Åsaka Karosseri Aktiebolag varit registrerat och sedan 2001-08-14 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Bil-Johansson i Åsaka Karosseri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Trollhättan.

Vill man komma i kontakt med Bil-Johansson i Åsaka Karosseri Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Domarringsv. 2, 461 94, Trollhättan. Vi ni istället prata med Bil-Johansson i Åsaka Karosseri Aktiebolag så kan ni göra det på 0520-424456.

Bolaget skall bedriva bilverkstad, bil- och bildelsförsäljning, samt äga och förvalta fast egendom, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Johansson, Lars-Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorén Johansson, Kerstin Birgitta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Persson, Sven Olle som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Bil-Johansson i Åsaka Karosseri Aktiebolag har 556382-2104 som sitt organisationsnummer.