Via Vigoris AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trollhättan och Via Vigoris AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Via Vigoris AB är ett av dem. Statusen för Via Vigoris AB är att Bolaget är aktivt.

Via Vigoris AB är ett Aktiebolag och skapades 1989-01-17. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Trollhättan där företaget finns i jobbar för att företag som Via Vigoris AB ska trivas.

Via Vigoris AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Trollhättan så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultverksamhet inom organisationsutveckling, personlig utveckling och ledarskap samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Via Vigoris AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Via Vigoris AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Trollhättan.

Vill man komma i kontakt med Via Vigoris AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0520-71070.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Via Vigoris AB är Isberg, Bengt som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Idoff Isberg, Ingrid Monica som är född 1957 och har titeln Suppleant, Bergqvist Kyrkander, Monica E som är född 1954 och har titeln Revisor, Johansson, Tore Ingemar som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Concentra Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Via Vigoris AB har 556347-7826 som sitt organisationsnummer.