Nöjesbutiken Bogart AB

Västra Götalands län

Information

Nöjesbutiken Bogart AB är ett av många verksamheter som finns i Trollhättan. Det är nämligen den kommunen som Nöjesbutiken Bogart AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Nöjesbutiken Bogart AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Nöjesbutiken Bogart AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1988-01-12. Men sedan 1988-01-01 så har Nöjesbutiken Bogart AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Faktorsg. 4, 461 37, Trollhättan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nöjesbutiken Bogart AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0520-30500.

Trollhättan arbetar för att verksamheter som Nöjesbutiken Bogart AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nöjesbutiken Bogart AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel med produkter (exempelvis videogram, multimediaprodukter, TV-spel, datorer m.m.) inom hemunderhållning-utbildning samt kioskprodukter, handel med värdepapper och fastigheter.

Firmatecknare för Nöjesbutiken Bogart AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Stjernkvist, Bo Inge -Stjernkvist, Bo Michael -Sörquist, Rolf Ingvar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nöjesbutiken Bogart AB och det är följande personer, Stjernkvist, Bo Inge som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Stjernkvist, Bo Michael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sörquist, Rolf Ingvar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Stjernkvist, Ann Margret som är född 1946 och har titeln Suppleant, Sörquist, Fritz Ingvar som är född 1926 och har titeln Suppleant, Johnsson, Jan Anders Mikael som är född 1965 och har titeln Revisor.Stratego Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nöjesbutiken Bogart AB är 556314-9946.