Åse-Glass Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trollhättan och Åse-Glass Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Åse-Glass Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Åse-Glass Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Åse-Glass Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-04-27. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Trollhättan där företaget finns i jobbar för att företag som Åse-Glass Aktiebolag ska trivas.

Åse-Glass Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Trollhättan så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillverka och försälja glassprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åse-Glass Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Åse-Glass Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Trollhättan.

Vill man komma i kontakt med Åse-Glass Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0520-426300.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna eller en av dem i förening med -Carlborg, Anders Karl Gunnar Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Barbro Elisabet -Karlsson, Bengt Ingmar.

De som är på något sätt har med Åse-Glass Aktiebolag är Carlborg, Anders Karl Gunnar som är född 1974 och har titeln Extern firmatecknare, Karlsson, Barbro Elisabet som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Karlsson, Bengt Ingmar som är född 1947 och har titeln Extern firmatecknare, Wallerman, Anders Bengt som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Montelius, Marie Elisabeth som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren, Ann Jeanette som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamotJonsson, Maria Elisabeth som är född 1971 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Åse-Glass Aktiebolag har 556296-8098 som sitt organisationsnummer.