Trollhättans Bygg & Industriförsäljning Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, värdepapper samt byggnadsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Trollhättans Bygg & Industriförsäljning Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Trollhättan så är Trollhättans Bygg & Industriförsäljning Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Trollhättan arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Trollhättan och i Västra Götalands län. Redan 1986-10-13 så skapades Trollhättans Bygg & Industriförsäljning Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Trollhättans Bygg & Industriförsäljning Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556285-1260 är organisationsnummret för bolaget som finns i Trollhättan.

Just nu är Trollhättans Bygg & Industriförsäljning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Trollhättans Bygg & Industriförsäljning Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0520-30380 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Trollhättans Bygg & Industriförsäljning Aktiebolag är Kjörnsberg, Arne William som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjörnsberg, Olga Rigmor Gunilla som är född 1935 och har titeln Suppleant, Frifelt, Per Stefan som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .