Fyra ESS entreprenad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Fyra ESS entreprenad Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Trollhättan. Det är nämligen den kommunen som Fyra ESS entreprenad Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fyra ESS entreprenad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Fyra ESS entreprenad Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1986-10-03. Men sedan 1988-01-01 så har Fyra ESS entreprenad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Grundbergsv. 13, 461 39, Trollhättan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fyra ESS entreprenad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0520-18000.

Trollhättan arbetar för att bolag som Fyra ESS entreprenad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fyra ESS entreprenad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter, industriservice och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fyra ESS entreprenad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fyra ESS entreprenad Aktiebolag och det är följande personer, Sörensen, Jan Åke som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sörensen, Tom Benny som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Sörensen, Lena Ingela som är född 1955 och har titeln Suppleant, Kjellberg, Bengt-Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, Bengt Kjellbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fyra ESS entreprenad Aktiebolag är 556279-1896.