Trollhättans Stenservice Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556253-9469 är organisationsnummer för verksamheten Trollhättans Stenservice Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Trollhättans Stenservice Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trollhättan som är den kommunen som Trollhättans Stenservice Aktiebolag finns i.

Trollhättans Stenservice Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-01-24 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Trollhättans Stenservice Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Trollhättans Stenservice Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Trollhättan som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Trollhättans Stenservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Trollhättans Stenservice Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0520-494060 eller genom brev på följande adress:
Magnetv. 16, 461 38, Trollhättan

Bolaget skall driva handel med stenprodukter, stenhuggeri samt äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Trollhättans Stenservice Aktiebolag och det är Berglund, Kjell-Ove som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Inger Christina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Holmgren, Barbro Kristina som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,