Fritidscenter i Trollhättan Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556195-8488 är organisationsnummer för verksamheten Fritidscenter i Trollhättan Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fritidscenter i Trollhättan Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trollhättan som är den kommunen som Fritidscenter i Trollhättan Aktiebolag finns i.

Fritidscenter i Trollhättan Aktiebolag har varit registrerat sedan 1977-11-15 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fritidscenter i Trollhättan Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

Fritidscenter i Trollhättan Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Trollhättan som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fritidscenter i Trollhättan Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Fritidscenter i Trollhättan Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0520-10118 eller genom brev på följande adress:
Ladugårdsv. 25, 461 70, Trollhättan

Bolaget skall bedriva försäljning av husvagnar och husbilar med tillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Fritidscenter i Trollhättan Aktiebolag och det är Lindberg, Bengt Ragnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfqvist, Bengt Marcus Daniel som är född 1980 och har titeln Suppleant, Blomqvist, Lars Jonas som är född 1961 och har titeln Revisor, Roger Karlsson Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,