Göteborgs-Magasinet

Västra Götalands län

Information

330404-XXXX är organisationsnummer för bolaget Göteborgs-Magasinet. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Göteborgs-Magasinet är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trollhättan som är den kommunen som Göteborgs-Magasinet finns i.

Göteborgs-Magasinet har varit registrerat sedan 1984-05-07 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Göteborgs-Magasinet så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Göteborgs-Magasinet är och det finns flera bolag i Trollhättan som också är .

Firmatecknare för Göteborgs-Magasinet är följande:

Vill ni komma i kontakt med Göteborgs-Magasinet så kan ni göra det på telefon genom 0520-31850 eller genom brev på följande adress:

Handel med korsetter och BH.

Det finns olika personer som har en koppling med Göteborgs-Magasinet och det är Eriksson, Kerstin Marion Elsie som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma,