Hyr husbil i Väst Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969733-6585 är organisationsnummer för företaget Hyr husbil i Väst Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hyr husbil i Väst Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Trollhättan som är den kommunen som Hyr husbil i Väst Handelsbolag finns i.

Hyr husbil i Väst Handelsbolag har varit registrerat sedan 2008-03-11 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-03-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hyr husbil i Väst Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-03-13.

Hyr husbil i Väst Handelsbolag är och det finns flera bolag i Trollhättan som också är .

Firmatecknare för Hyr husbil i Väst Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Hyr husbil i Väst Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 073-3985766 eller genom brev på följande adress:
Mellanv. 7, 461 38, Trollhättan

Uthyrning av fritidsfordon, i första hand husbilar.

Det finns olika personer som har en koppling med Hyr husbil i Väst Handelsbolag och det är Melander, Lill Kristina som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Melander, Sten Ivan som är född 1953 och har titeln Bolagsman,