Nordica Fitness Store Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Nordica Fitness Store Handelsbolag är en verksamhet som finns i Trollhättan. I Nordica Fitness Store Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gunnarsson, Karl Johan Vilhelm som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Nydén, Viktor som är född 1983 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nordica Fitness Store Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Nordica Fitness Store Handelsbolag på telefon .

Import och försäljning över internet av kosttillskott och vitaminer i Sverige.

Idag är Nordica Fitness Store Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Nordica Fitness Store Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Trollhättan arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Nordica Fitness Store Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Nordica Fitness Store Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nordica Fitness Store Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Nordica Fitness Store Handelsbolag har 969727-1477 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Västra Götalands län.