Kommanditbolaget Trollhättan Ceres 9

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolaget Trollhättan Ceres 9 hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Trollhättan som är den kommunen där Kommanditbolaget Trollhättan Ceres 9 finns. I Trollhättan så finns det många olika Kommanditbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Kommanditbolaget Trollhättan Ceres 9 tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket Kommanditbolaget Trollhättan Ceres 9 har haft sedan 2001-01-16. Kommanditbolaget Trollhättan Ceres 9 har funnits sedan och 2001-02-16 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Kommanditbolaget Trollhättan Ceres 9 så kan ni göra det genom att skicka er post till Österlångg. 52, 461 30, Trollhättan men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0520-16033.

Trollhättan arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Kommanditbolaget Trollhättan Ceres 9 har idag 969673-0531 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Kommanditbolaget Trollhättan Ceres 9

Bolaget skall äga och förvalta fastigheten Ceres 9 i Trollhättan, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Kommanditbolaget Trollhättan Ceres 9 så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wallexia Fastigheter AB som är född och har titeln Komplementär, AB Särö Invest som är född och har titeln Kommanditdelägare, Holmgren, Barbro Kristina som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .