Kalltorp Kraft Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Kalltorp Kraft Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Trollhättan som är den kommunen där Kalltorp Kraft Handelsbolag finns. I Trollhättan så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Kalltorp Kraft Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. Kalltorp Kraft Handelsbolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kalltorp Kraft Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0520-87582.

Trollhättan arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Kalltorp Kraft Handelsbolag har idag 969635-3524 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av 556194-6921 Trollhättan Energi AB ensam. är den som för stunden ansvarar för Kalltorp Kraft Handelsbolag

Producera, distribuera och sälja energi, och där till närliggande verksamhet.

I Kalltorp Kraft Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Munkedal Skog & Event AB som är född och har titeln Bolagsman, Trollhättan Energi Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Lindengren, Alf Michael som är född 1956 och har titeln Revisor, Rogenfelt, Bo Karl Henrik som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Partille Revision AB som är född och har titeln Revisor.