Trollhättans Bilservice Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

916894-4008 är organisationsnummer för bolaget Trollhättans Bilservice Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Trollhättans Bilservice Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Trollhättan som är den kommunen som Trollhättans Bilservice Kommanditbolag finns i.

Trollhättans Bilservice Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1990-01-08 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Trollhättans Bilservice Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Trollhättans Bilservice Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Trollhättan som också är .

Firmatecknare för Trollhättans Bilservice Kommanditbolag är följande:
; Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Trollhättans Bilservice Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0520-36050 eller genom brev på följande adress:
Lantmannav. 6, 461 60, Trollhättan

Bilreparationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Trollhättans Bilservice Kommanditbolag och det är Karlsson, Mats Peter som är född 1962 och har titeln Komplementär, Karlsson, Axel Hugo som är född 1925 och har titeln Kommanditdelägare,