Handelsbolaget Baggårdens Lantbruk, Skog o Maskin

Västra Götalands län

Information

Lant- och skogsbruk samt maskinreparationer.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Handelsbolaget Baggårdens Lantbruk, Skog o Maskin vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Trollhättan så är Handelsbolaget Baggårdens Lantbruk, Skog o Maskin en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Trollhättan arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Trollhättan och i Västra Götalands län. Redan 1984-02-08 så skapades Handelsbolaget Baggårdens Lantbruk, Skog o Maskin och verksamheten är har F-skattsedel Handelsbolaget Baggårdens Lantbruk, Skog o Maskin har haft det sedan 1995-01-01.

Handelsbolaget Baggårdens Lantbruk, Skog o Maskin är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1978-01-01

916448-5857 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Trollhättan.

Just nu är Handelsbolaget Baggårdens Lantbruk, Skog o Maskin och det finns många verksamheter som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Baggårdens Lantbruk, Skog o Maskin så går det att nå dem via telefon på 0520-425281 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Handelsbolaget Baggårdens Lantbruk, Skog o Maskin är Persson, Anders Tomas som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Persson, Karl Erik som är född 1925 och har titeln Bolagsman, Persson, Mary Sofia som är född 1925 och har titeln Bolagsman, .