Tiberg design

Västra Götalands län

Information

810515-XXXX är organisationsnummer för bolaget Tiberg design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tiberg design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trollhättan som är den kommunen som Tiberg design finns i.

Tiberg design har varit registrerat sedan 2008-12-05 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tiberg design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-03-18.

Tiberg design är och det finns flera bolag i Trollhättan som också är .

Firmatecknare för Tiberg design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tiberg design så kan ni göra det på telefon genom 0520-18932 eller genom brev på följande adress:

Design, sömnad och försäljning av klänningar till bröllop och fest.

Det finns olika personer som har en koppling med Tiberg design och det är Tiberg, Elin Eva Sofia som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma,