Johan Anderssons Fisk i Trollhättan

Västra Götalands län

Information

Johan Anderssons Fisk i Trollhättan är ett bolag som finns i Trollhättan. I Johan Anderssons Fisk i Trollhättan finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Bengt Johan som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Johan Anderssons Fisk i Trollhättan så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Johan Anderssons Fisk i Trollhättan på telefon 0520-12271.

Handel och försäljning av fisk och skaldjur.

Idag är Johan Anderssons Fisk i Trollhättan av bolagstypen Enskild firma.

Johan Anderssons Fisk i Trollhättan är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Trollhättan arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Johan Anderssons Fisk i Trollhättan innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Johan Anderssons Fisk i Trollhättan är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Johan Anderssons Fisk i Trollhättan så är det följande:

Johan Anderssons Fisk i Trollhättan har 711212-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.