Tonys Diskusodling

Västra Götalands län

Information

Tonys Diskusodling hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Trollhättan som är den kommunen där Tonys Diskusodling finns. I Trollhättan så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Tonys Diskusodling tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Tonys Diskusodling har haft sedan 2004-10-14. Tonys Diskusodling har funnits sedan och 2004-10-14 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Tonys Diskusodling så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0520-33577.

Trollhättan arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Tonys Diskusodling har idag 700208-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Tonys Diskusodling

Odling och handel med akvariefisk.

I Tonys Diskusodling så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Tony Jan-Anders som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .